Evenement | leefstijl nascholing voor artsen |
datum | nieuwe data volgt |
Begeleiders | volgt
|
Deelnemers | 12 |
Kosten | 2349,- |
Aankomst per vliegtuig in Nice. (Per trein of eigen vervoer zijn aankomsttijden in overleg). Je wordt door ons met de auto naar de villa gebracht , ongeveer een half uurtje rijden genietend van een prachtig uitzicht over de Côte d'Azur. Deze dag staat in het teken van elkaar leren kennen en acclimatiseren bij het zwembad, of de vis vast inspecteren om later op de dag aan de slag te gaan in de keuken. Een uitstapje naar een lokale markt, een middag dwalen door de straatjes van de middeleeuwse dorpjes zoals Castellar, Gorbio, Sospel of Breil-sur-Roya, een kijkje nemen bij de plaatselijke kaasmakerij, het behoort allemaal tot de mogelijkheden. De dagen zullen voorbij vliegen, gevuld met lekker eten en opgedane nieuwe indrukken. Maandag is het weer tijd om op te stappen, vertrek vindt in overleg plaats en een dagje langer blijven kan op verzoek!
Genieten van de mediterrane keuken op een onwaarschijnlijk mooie plek aan de Côte d'Azur, vlakbij de Italiaanse grens ?
In het nagloeiende najaar van 2020 kun je deelnemen aan een vierdaagse kookcursus onder leiding van Pauline Blankenberg - ter Kuile. Houd je van koken, lekker eten en een goed glas wijn, dan zal dit een geweldige verrijking voor je zijn. Tijdens de cursus zullen we verschillende lokale markten aandoen en op zoek gaan naar de meest verse specialiteiten uit de lokale omgeving. Iedere avond wordt er samen een heerlijk diner klaargemaakt waarin de pure smaken van de streek verwerkt worden. De heer des huizes organiseert bovendien een speciale wijnproeverij. Verder is er genoeg gelegenheid voor ontspanning in de wellness ruimte en prachtige wandelingen in de omgeving.