Logo Villa PrimaVera

Masterclass Yoga en Detox 
Datum 24 t/m 27 oktober 2019
Begeleiders Simone Ardesch
Deelnemers 10  
Prijs volgt 

programma 

Op donderdagochtend kom je aan in Nice (Adam-Nice). Na een korte autorit met mooie doorkijkjes naar de Cote d├ízur staan we klaar om jullie te verwelkomen. Een korte inleiding volgt, alsmede rondleiding en kamerindeling. Je zal overweldigd zijn door de prachtige omgeving en het luxueuze verblijf. Vervolgens starten we met de intakes en coachingsessies. In de namiddag volgt een introductieles Yoga. Gedurende het verblijf zal er veel aandacht zijn voor de maaltijden, die met zorg zijn bereid en met aandacht worden gegeten.  De rest van de week  wordt s'morgens op de nuchtere maag Yoga gegeven. Hierna kan er een wandeling worden gemaakt en in de middag volgen weer coachingsessies en is er tijd voor ontspanning. Aan het begin van de avond is er een informatie moment en elke avond na de maaltijd  is er de mogelijkheid om mee te doen aan het avondprogramma. Hierbij is het belangrijk dat je vooral kiest waar je behoefte aan hebt, en geen verplichting voelt. Op vrijdag zal in de ochtend het speciale teaching kitchens worden gegeven; een populair onderdeel van de kuurweek. Op zaterdag is er een speciale uitdaging voor de deelnemers, die we nog even geheim houden. Tijdens de hele week zijn er consulten aan te vragen bij de artsen. Verder is de mogelijkheid om een massage te boeken. Er blijven sowieso voldoende momenten over om te genieten van het zwembad, de sauna of gewoon voor tijd voor jezelf. Op zondag vertrek je na de evaluatie weer naar Amsterdam (Nice-Amsterdam 12.10-14.10)

* Prijs is inclusief transfers, overnachtingen op basis van tweepersoonskamer, en heerlijke lichte maaltijden gedurende het gehele verblijf op de lokatie,  intakes en buikbehandelingen,  kooksessies en yogalessen .

* Prijs is exclusief vlucht (circa 180,- euro) en afhankeijk van de kamer die je boekt. massages zijn niet bij de prijs inbegrepen 

-

Inschrijven

Bewust Loslaten 

mindful vastenkuur met Yoga

open inschrijving

Het volgen van de Detox is een fantastische manier om je in korte tijd energieker en ontspannen te voelen. Bovendien kan het ondersteunend zijn bij het verhelpen van problemen met de spijsvertering, hart- en vaatziekten, overgewicht en overgangsklachten.

Door bewust los te laten krijg je ruimte om je opnieuw te laten voeden.

In de rustgevende tuin van Villa Primavera bieden wij een gepersonaliseerd programma van vasten, yoga en coachingsessies. De professionele begeleiding is in handen van Simone Ardesch, arts integrative medicine. Zij doet dit samen met Claire, arts acupuncturist . Buiten de persoonlijke begeleiding geven beide artsen informatie over voeding en de bijzondere werking van de darm. We gaan leren hoe we deze nieuwe eetgewoontes praktisch kunnen toepassen in de praktijk door met elkaar te koken. Renee van Egmond, kok en Pilatestrainer zal ons enerzijds verrassen met lichte maaltijden en anderzijds uitdagen in haar gevarieerde Pilateslessen die voor elk niveau geschikt zijn. Verder is er genoeg tijd voor ontspanning en mooie wandelingen indien gewenst. Tenslotte willen we elke deelnemer nog laten genieten van een extra massage of gezichtsbehandeling. 

Waarom mee doen aan deze bijzondere vastenkuur ?

  •  wil je je weer gezond en energiek voelen ?
  • zoek je stabiliteit en innerlijke rust ?
  • denk je eraan om je leefstijl drastisch om te gooien ?
  • Of wil je juist in kleine stapjes je eet en drinkpatroon veranderen ?
  • wil je pijn- en klachtenvrij zijn ?

Dan willen wij je graag hierin begeleiden !