Logo Villa PrimaVera

Masterclass Yoga en Detox 
Datum 21 sept t/m 24 sept 2023 
Begeleiders Simone Ardesch
Deelnemers max 12   
Prijs Vanaf 595,--

programma 

Op woensdagmiddag kom je aan in Nice (Adam-Nice KLM ). Na een korte autorit met mooie doorkijkjes naar de Cote dázur staan we klaar om jullie te verwelkomen. Een korte inleiding volgt, alsmede rondleiding en kamerindeling. Je zal overweldigd zijn door de prachtige omgeving en het luxueuze verblijf. We gaan kennismaken en in de avond is de eerst yoga en meditatieles.  Elke ochtend beginnen we met mediatie en yoga. Hierna wordt een workshop gegeven door Simone over leefstijl en vitaliteit. Tijdens het verblijf worden er soepen en sappen geserveerd die met liefde worden bereid en met aandacht worden genuttigd. In de middag is er tijd voor ontspanning of een mooie wandeling. Elke avond is er de mogelijkheid om mee te doen aan het meditatie/yogales. Hierbij is het belangrijk dat je vooral kiest waar je behoefte aan hebt, en geen verplichting voelt. Op zaterdag zullen we ons na het ochtendprogramma en een soepje klaarmaken voor vertrek. Tijdens de hele week zijn er consulten en coachingsgesprekken aan te vragen bij de artsen. Verder is de mogelijkheid om een massage te boeken. Er blijven sowieso voldoende momenten over om te genieten van het zwembad, de sauna of gewoon voor tijd voor jezelf.

* Prijs is inclusief transfers, overnachtingen op basis van tweepersoonskamer, en heerlijke lichte sappen en soepen gedurende het gehele verblijf op de lokatie,  intakes en coachingsgesprekken, yoga en meditatielessen. Verder kun je onbeperkt gebruik maken van sauna en zwembad.

* Prijs is exclusief vlucht (circa 130,- euro) en afhankelijk van de kamer die je boekt. Massages zijn niet bij de prijs inbegrepen 

-

Inschrijven

Bewust Loslaten 

mindful vastenkuur met Yoga

open inschrijving

4 Dagen aandacht voor jezelf, op adem komen. Je lichaam met sap en soep op een milde manier reinigen. En je ontdoen van ‘oude blokkades’. Op een prachtige plek met sauna en zwembad met uitzicht op de bergen en de zee.

Onder begeleiding van Simone Ardesch als ervaren arts, reinigen we het lichaam tijdens deze retraite, boosten we ons immuunsysteem en vergroten we onze fysieke en mentale veerkracht. Volgen van de Detox is een fantastische manier om je in korte tijd energieker en ontspannen te voelen. Bovendien kan het ondersteunend zijn bij het verhelpen van problemen met de spijsvertering, hart- en vaatziekten, overgewicht en overgangsklachten.

Door bewust los te laten krijg je ruimte om je opnieuw te laten voeden.

In de rustgevende tuin van Villa Primavera bieden wij een gepersonaliseerd programma van vasten, yoga en coachingsessies. De professionele begeleiding is in handen van Simone Ardesch, arts integrative medicine. Zij doet dit samen met Claudia van der Lugt, huisarts en psycholoog. Buiten de persoonlijke begeleiding geven we informatie over voeding en de bijzondere werking van de darm. Bovendien zal Simone dagelijks yoga lessen verzorgen. Renee van Egmond, kok en Pilatestrainer zal ons verrassen met soepen en sappen. Verder is er genoeg tijd voor ontspanning en mooie wandelingen indien gewenst.

Waarom mee doen aan deze bijzondere vastenkuur ?

  •  wil je je weer gezond en energiek voelen ?
  • zoek je stabiliteit en innerlijke rust ?
  • denk je eraan om je leefstijl drastisch om te gooien ?
  • Of wil je juist in kleine stapjes je eet en drinkpatroon veranderen ?
  • wil je pijn- en klachtenvrij zijn ?

Dan willen wij je graag hierin begeleiden !