Logo Villa PrimaVera

MasterclassPilates en Gyrokinesis
Datum  voorjaar 2020 datum volgt
trainers Anna Mora en Renee van Egmond 
Deelnemers vanaf 8 max 12 
Kosten vanaf 850,-

Programma

Om van de gehele dag te kunnen genieten vertrek je op 2 oktober om 07.00 uur vanaf Schiphol met EasyJet naar Nice. Daar staat een transfer klaar om je bij aankomst ( 09.00 uur) binnen een half uur op plaats van bestemming te brengen.

Villa PrimaVera verwelkomt je met openarmen, een fijne kamer, een licht ontbijt en een flow pilatesles om mee te beginnen.

Alle dagen 3 – 5 oktober verlopen vervolgens volgens een vast schema, maar met voldoende ruimte voor ‘eigen tijd’.

Voor het ontbijt beginnen we om 08.30 uur met een combinatie van Gyro en Pilates, rustig stretchen en wakker worden.

Een ruim ontbijt staat klaar vanaf 09.30 uur, daarna is er tijd voor een wandeling, private pilatesles met equipment of lekker even niets doen.

Lunch wordt vanaf 13.00 uur in buffetstijl geserveerd, na de lunch is er ruimte voor massage, zwemmen, siësta, wandelen en wat je zoal nog meer kan bedenken.

De tweede groepsles pilates is wat pittiger aanvang 17.00 uur en duurt 1,5 uur.

Daarna is het tijd voor een aperitief en wordt de avondmaaltijd vanaf 20.00 uur geserveerd.

Op 6 oktober na het ontbijt transfer naar het vliegveld, vertrek met EasyJet 09.30 naar Amsterdam.

Wat is in de prijs inbegrepen?;

  • Kamer 1 of 2 personen; meerprijs afhankelijk van persoonlijke kamerkeuze, zie kamerbeschrijving*
  • Groepslessen Gyro/Pilates
  • 1 private equipmentles
  • 1 massage
  • 3 maaltijden, tussendoortjes, aperitief en wijn
  • transfers naar vliegveld uitsluitend voorgestelde EasyJet vlucht. Transfers voor andere aankomst/vertrektijden zullen worden doorbelast.
  • Sauna en Zwembad
  • Gezelligheid en mooie gesprekken

  • Deelname minimaal 8 personen maximaal 12. Bij inschrijving en doorgang ontvangt de deelnemer een factuur waar 50% aanbetaling wordt gevraagd en het restant vóór 15 september 2019.
Inschrijven

Pilates Intensive

masterclass pilates en gyrokinesis

open inschrijving

Kan je niet genoeg krijgen van Pilates en ben je benieuwd naar nieuwe technieken ? Of ben je juist net begonnen en wil je weten wat Pilates voor je kan betekenen ?

Kom dan mee met Renee en Anna naar een prachtige plek in Zuid-Frankrijk en laat je betoveren door de magie van Villa Primavera.  Rondom het zwembad wordt elke dag minimaal 2 uur lesgegeven in zowel Pilates als Gyrokenesis. Ook kunnen jullie kennis maken met verschillende 'props'. In de heerlijke tuin zijn genoeg plekken om je lekker te ontspannen en te genieten van het adembenemende uitzicht.

Verder wordt je ook culinair in de watten gelegd met gezonde streekproducten en is er een mogelijkheid om massages te boeken. Kortom, een cadeau aan jezelf.