Logo Villa PrimaVera
Intensive Intervisie voor Huisartsen
Datum nieuwe data in overleg 
Trainer Claudia van der Lugt
Deelnemers 12 
Prijs vanaf € 599,-

Programma (voorbeeld):

vrijdag : vlucht Amsterdam-Nice, transfer naar Villa Primavera, Intervisie met geleide meditatie

Zaterdag: pilates workshop in de buitenlucht, ontbijtbuffet, intervisie in stilte, therapeutische wandeling/ Via Ferrata met lunch onderweg, diner, intervisiespel .

Zondag: ontbijt, intervisie volgens ACT, ontspanning lunch, massage/pilates/vrije tijd, diner, transfer vluchthaven, vlucht Nice-Amsterdam 19:35-20:25

 Prijs is inclusief transfers, overnachtingen obv tweepersoonskamer, gezond eten en drinken uit de streek gedurende het gehele verblijf, intervisie begeleiding, pilatesworkshop en  keuze uit een massage of schoonheidsbehandeling.


Prijs is excl vlucht (ca € 180) en afhankelijk van de gekozen kamer. 

Inschrijven

Van doen naar zijn

Intervisie weekend voor huisartsen

Geaccrediteerd voor 6 punten 

(geaccrediteerd 6 punten)

Wil jij ook met je intervisie groep de diepte in op deze inspirerende plek? Neem gerust contact met ons op, voor een naar jullie behoefte samengesteld programma.

Deze intensieve training is bedoeld voor artsen die graag dieper in willen gaan op bepaalde onderwerpen en willen experimenteren met andere vormen van intervisie, maar ook de uitdaging aan durven gaan om met ons de vrijheid in zichzelf te ontdekken. 

Na twee dagen zal je ervaren wat pilates kan betekenen voor je lichamelijke ontspanning en meditatietechnieken doen voor de geest.