Logo Villa PrimaVera

Welkom op de grens van Frankrijk en Italie waar het altijd lente is

Menton, Côte d'Azur, Frankrijk

In de uitlopers van de Mercantour met 360° uitzicht over bergen en zee, omringd door de pure elementen van de natuur, zullen lichaam en geest samen de rust ervaren. De combinatie van een verblijf in de sfeervol intieme villa, de inspirerende leiding van gekwalificeerde trainers en het proeven van een culinaire liason tussen de italiaanse en franse keuken met typische streekgerechten garanderen een unieke ervaring.

De villa's 

Villa primavera is gesitueerd op een heuvel met een spectaculair uitzicht over bergen en zee. De tuin biedt door zijn verscholen ligging talrijke plekjes om je terug te trekken en 'offline' te genieten van stilte en uitzicht. Tussen de twee villa's ligt het centerpiece, een ruim zwembad met infinityline. Vlak hiernaast is de buitenkeuken met onder andere barbeque en pizza oven. Verder bevindt zich op het terrein nog een wellnesruimte, een pilatesstudio met equipment voor privésessies en massages en een ruime buitenplaats voor groepslessen yoga en pilates. 

De kamers

Alle kamers in onze villa's zijn uniek en voorzien van volledig ingerichte badkamer. De meeste kamers hebben bovendien een balkon of patio  met adembenemend uitzicht, waar je je heerlijk terug kan trekken.

Gastronomie

De Mentonnaise keuken is beroemd om zijn fraaie mix van Italiaanse puurheid en franse hoogwaardigheid.
De vissen uit de Mediterrane wateren zoals Pulpo, Loup of Lot worden vers aan tafel geserveerd vergezeld van biologische streekgroenten, pasta’s en kruiden.
Vooraf een aperitief met een assorti van Farcie. Dagelijks zullen de gasten worden verrast en verwend met het eten uit de streek.
We serveren heerlijke wijnen uit de Provence en net over de grens uit Italië.
Er wordt natuurlijk rekening gehouden met dieet wensen.

Ontbijt
In de ochtend zal er een uitgebreid keuzebuffet worden klaargezet, verse sappen, vers brood en oergranen, warme gerechten en zoete verantwoorde lekkernijen.

Lunch
Lichte en voedzame keuze uit warme en koude gerechten.

Apres midi
Aperitief met verrassingen

Diner
Altijd 3 gangen, heerlijke streekkazen en wijnsuggesties.