Logo Villa PrimaVera

Activiteiten

Tijdens je verblijf in Villa Primavera is er genoeg ruimte om kennis te maken met de omgeving of juist jezelf te laten verwennen. Van sportieve uitdagingen tot heerlijke ontspanning. Mogelijkheden die wij zowel ter plaatse als van te voren voor je kunnen regelen, aangepast op je persoonlijke wensen.

Wandelen

Wil je genieten van de omgeving ? Er zijn talloze wandelmogelijkheden voor elk gewenst niveau. Vanuit de Villa is het een ontspannende wandeling van 30 minuten naar het centrum van Menton en de zee. Ook langs de kust loopt een mooie, goed begaanbare route met spectaculair uitzicht op Monaco. Voor de meer ervaren bergwandelaars zijn er genoeg uitdagingen in de nabije omgeving en de echte diehards kunnen een adembenemende Via Ferrata route volgen met Claudia.

Extreme sports

Zin in een echte uitdaging? Het dorpje Breil sur Roya biedt avontuur op de berg en in de rivier. Raften, Kayak, Hydrospeed, BMX, Canyoning, Duiken behoren allemaal tot de mogelijkheden in het zomerseizoen. Vooraf reserveren is noodzakelijk en afhankelijk van weersomstandigheden.

Wellness

Meer zin in rust en ontspanning? Ook massages en schoonheidsbehandelingen behoren op het terrein tot de mogelijkheden mits van te voren gereserveerd. Onze schoonheidsspecialiste geeft een selectie van gezichtsbehandelingen, manicure en pedicure.

Excursies

Nog energie over ? Behalve het pittoreske stadje Menton is er natuurlijk nog veel meer te zien in de omgeving. Het mondaine Monaco, het parfumhuis Fragonard in Grasse, het schilderachtige dorpje Dolce Aqua net over grens in Italie. Het is slechts een selectie van de vele mogelijkheden voor een dagje uit.